http://www.dekangoeroe.nl/onze-opvang/ons-team/landweg/_364____NL
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Het team van de Landweg

Anoek Ruijter

In dienst sinds: 01 juni 1997

Waarom kinderopvang: Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ze zijn zo lekker onbevangen en je krijgt er een hoop liefde van! Ook al zit je een dag niet zo lekker in je vel, als je op je werk zit, verdwijnt dat snel. 

 

 

Mariyam Hoozemans 

In dienst sinds: 01-10-2001 

Waarom kinderopvang: PASSIE

Passie is een gevoel wat in je zit.

Een talent waar je zelf verantwoordelijk voor bent en wat je tot uiting kan brengen. De liefde wat je uitdraagt in hetgeen wat je doet. Uitdraagt, door de kinderen te ondersteunen in de volgende stap in hun ontwikkeling. Het kind staat dus voorop. Als leidster ben je een "helper" voor de kinderen. 

En als één van de gezichten van de Kangoeroe is mijn PASSIE kort samengevat "beleving, bezieling & hart voor wat je doet".

En zeg nou zelf: Wat is er nou mooier om een kind weer te zien glimlachen,  nadat het gevallen is en het weer getroost en blij voelt??! Dat is hetgeen, waar je het allemaal voor doet...

Yvette van Oort

In dienst sinds: 01 januari 2018

Waarom pedagogisch beleidsmedewerker: Ik vind kwaliteit & veiligheid erg belangrijk als het gaat om werken met kinderen. Kinderen moeten de mogelijkheid hebben om zichzelf te ontdekken en leren van hun omgeving. Daarnaast vind ik het erg interessant om de pedagogisch medewerkers op de werkvloer verder te laten ontwikkelen. Ik heb al enige werk ervaring met kinderen en als leidinggevende. Daarnaast werk ik ook als ambulant werker als ZZP’er bij een gezin thuis, hier begeleid ik een jongen die autistisch is.

 

Melissa Dercksen

In dienst sinds: 01 november 2007

Waarom kinderopvang: Ik heb gekozen voor het vak kinderopvang, omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Vroeger paste ik veel op bij kinderen uit onze straat en neefjes en nichtjes. Mijn zus Tamara werkte ook al wat jaartjes in de kinderopvang en merkte dat ik dat ook heel erg leuk vond. Ik ben toen de opleiding SPW gaan doen en heb mijn diploma gehaald. Sinds 2007 werk ik bij de Kangoeroe heb het heel erg naar mijn zin.

Ik wil de kinderen helpen en stimuleren in hun ontwikkeling en groei en ze liefde geven die ze nodig hebben. Het is ontzettend mooi en dankbaar werk. Kinderen kunnen je dag namelijk helemaal goed maken en dat is waar je het voor doet!

Tamara de Jong

In dienst sinds: 01 augustus 2009

Waarom kinderopvang: Mijn allereerste reden om in de kinderopvang te gaan is, omdat ik kinderen erg leuk vind.

Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn, met ze te spelen, knuffelen, gek doen en lachen. Dat geeft mij een goed gevoel en maakt mij erg blij!

Daarnaast vind ik het belangrijk en erg leuk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik geef kinderen een vertrouwd gevoel en stimuleer ze, zodat ze op een fijne en leuke manier kunnen oefenen om te leren en te groeien. Het is leuk om te zien dat kinderen steeds een stapje verder en wijzer worden.

 

 

Talitha Spilt

In dienst sinds: 01 december 2014

Waarom kinderopvang: Ik wilde van kleins af aan al graag met kleine kinderen gaan werken. Dit omdat ik het erg leuk vindt om de kinderen te zien opgroeien van baby tot peuter en zo hun ontwikkeling kan volgen.

Je krijgt veel liefde van ze terug door een glimlach, een knuffel of van een peuter die tegen je zegt dat ze je lief vind. Door die kleine dingen maakt het werken in de kinderopvang zo leuk. Bij de Kangoeroe kan dit in een kleinschalige huiselijke sfeer waar je al snel alle kinderen binnen het kinderdagverblijf kent.

Chantal de Coo

In dienst sinds: 01 januari 2009

Waarom kinderopvang: Wat is het elke dag genieten van het werken met kinderen. De blije gezichtjes wanneer je iets leuks doet! De zorg bieden als ze je nodig hebben.

Blij zijn als ze je zien en respecteren om wie je bent. Het geeft voldoening als ze weer happy naar huis gaan na een gezellige dag op de Kangoeroe, waar ik een bijdrage aan lever.

Als ik zie dat ze het leuk hebben dan ben ik ook blij! Dat is namelijk waar je het voor doet. Een super leuke dag voor de kinderen maken, als hun papa en mama aan het werk zijn!!

 

Ilse Visser

In dienst sinds: 01 juli 2007

Waarom kinderopvang: Ik heb gekozen voor het vak kinderopvang, omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken.

Het helpen en stimuleren in een stukje van de ontwikkeling van de kinderen. De vrolijke gezichtjes en de lieve knuffels aan het eind van de dag, laten je zien dat je het daar voor doet!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact
Desktop versie