http://www.dekangoeroe.nl/oudercommissie/leden/_383____NL
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

 

Graag willen we ons aan jullie voorstellen.

 

Voorzitter Floraplantsoen

Mijn naam is Kim Fagel en ik ben sinds augustus 2014 lid van de oudercommissie. Ik vind het leuk om mee te denken over het behoud van kwaliteit en de verbetering hiervan. Zo draag ik mijn steentje bij en ben ik betrokken bij de opvang van mijn kinderen. We hebben 2 zonen 

Bas ( 4 jaar ) en Tim ( 2 jaar). 

Ze gaan op dinsdag en donderdag met veel plezier naar het kinderdagverblijf De Kangoeroe locatie Floraplantsoen. 

 

 

 

Kwaliteitszorg Floraplantsoen

Mijn naam is Kim van Mook, getrouwd met Bart en moeder van Faye (bijna 4 jaar) en Dani (2 jaar). Toen er een plekje vrij kwam in de oudercommissie, heb ik mij direct opgegeven. Ik ben graag betrokken bij de opvang van onze kinderen, heb zelf lang geleden in de kinderopvang gewerkt, nu als maatschappelijk werker uitvoerend en tevens een stukje als beleidsmaker. Wat mij, naast de kwaliteitscontrole en de adviesfunctie erg belangrijk lijkt, is de verbinding maken en houden tussen de Kangoeroe en ouders. Dus mocht je een vraag voor de oudercommissie hebben, spreek me gerust aan of mail naar ockangoeroe@gmail.com.

 

Kwaliteitszorg Floraplantsoen

Ik ben Mandy, moeder van Sofie van 5 en Hugo van 4 maanden. Sofie is geen onbekende bij de Kangoeroe, zij is hier jaren met veel plezier geweest. Met de geboorte van onze zoon en inmiddels een hoop ervaring rijker denk ik nu een waardevolle bijdrage te kunnen leveren en wil ik graag meedenken over de kwaliteit en het beleid van de Kangoeroe.

Voor mijn werk zoek ik de juiste KPI's en sturen we op resultaat en verbetering. Bij de oudercommissie van de Kangoeroe is het beste resultaat gelukkige kinderen EN ouders. De oudercommissie mag bij de Kangoeroe spreken voor de belangen van alle ouders en kinderen zodat de opvang goed geregeld en plezierig is. Stuur daarom vooral je vragen en opmerkingen naar ockangoeroe@gmail.com

Voorzitter Landweg

Mijn naam is Esther Deelen, moeder van twee kinderen, Rozan (4 jaar) en Niek (1 jaar). Niek gaat twee dagen per week naar de Kangoeroe, locatie landweg

Ik ben sinds januari 2016 lid van de oudercommissie. Op deze manier hoop ik meer betrokken te kunnen zijn bij de opvang van mijn zoon en daarnaast bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van de opvang bij De Kangoeroe in het algemeen.

 

 

Kwaliteitszorg Landweg 

Mijn naam is Krista Overmars-Plat, trotse moeder van Thijs van 2 jaar. Hij gaat op maandag en woensdag met veel plezier naar de Kangoeroe, locatie Landweg. Ik ben sinds september 2016 lid van de oudercommissie. Ik heb me aangemeld voor de oudercommissie omdat ik graag meer betrokken wilde zijn bij de opvang van mijn zoon en hoop op deze manier bij te dragen aan het behoud van de kwaliteit van kinderopvang die wij als ouders verwachten.

Mocht je vragen of punten hebben voor de oudercommissie neem dan gerust contact met mij op!

Kwaliteitszorg Landweg  

Mijn naam is Heleen Janssen, getrouwd met Wouter en moeder van Florian (6 maanden). Florian gaat 3 dagen per week naar locatie de Landweg. Om meer betrokken te raken bij de opvang heb ik me aangemeld bij de oudercommissie. Daarnaast wil ik als kwaliteitsadviseur (werkzaam in een ziekenhuis) natuurlijk ook weten hoe De Kangoeroe met alle kwaliteitseisen omgaat. 

Groet heleen

 

Secretaris Landweg

Mijn naam is Donna Rutten, en ik ben trotse moeder van Laura en Julian. Laura gaat niet meer naar de kinderopvang, maar Julian gaat met heel veel plezier naar de dreumesgroep op De Landweg. 

Toen ik begin 2016 las dat de OC nieuwe leden zocht heb ik me vrijwel direct aangemeld. Ik vind het namelijk belangrijk om betrokken te zijn bij de opvang, de waarborging van de kwaliteit hiervan, en wil graag mijn steentje bijdragen aan activiteiten en verbeteringen. 

Ik hoop dat u als ouders de weg naar de OC weet te vinden met vragen en opmerkingen want uiteindelijk vertegenwoordigen wij alle ouders van De Kangoeroe!

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact
Desktop versie