https://www.dekangoeroe.nl/inloggen
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Speciale informatie voor ouders en relaties

Een bepaald gedeelte van deze internetsite is speciaal ontwikkeld voor de ouders/verzorgers van kinderen op De Kangoeroe, voor de leidsters en andere direct betrokkenen. Op deze pagina's staat bijvoorbeeld informatie over het pedagogisch beleidsplan, het ziektebeleid, het beleid voor medicijnverstrekking en de klachtenprocedure. Maar ook interne informatie zoals de verslagen van de ouderraad en diverse leuke foto's van het dagverblijf en evenementen die recentelijk hebben plaatsgevonden.

Om in te kunnen loggen heeft u toestemming nodig van de directie van De Kangoeroe. Indien u toegang wenst tot deze pagina's kunt u een formulier aanvragen bij info@dekangoeroe.nl . Na het indienen van dit ondertekende formulier bij één van de leidsters van De Kangoeroe zullen wij uw gegevens in ons bestand opnemen en zult u toegang krijgen tot de beveiligde pagina's.

U kunt dan links onderin het scherm op de knop "inloggen" klikken, vervolgens vult u het aan u toegekende UserID in en het door u opgegeven wachtwoord. Door op de knop "inloggen" te klikken kunt u ook bij de beveiligde pagina's.

Heeft u al een UserID en wachtwoord, maar werkt het niet of bent u uw wachtwoord vergeten, stuur dan een mailtje naar de beheerder van de site: info@dekangoeroe.nl en dan krijgt u zo spoedig mogelijk een mailtje met daarin uw persoonlijke UserID en wachtwoord. Ook andere vragen over het inloggen kunt u uiteraard naar dit adres mailen.

Veel kijk en leesplezier gewenst!

 

Inloggen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact