https://www.dekangoeroe.nl/onze-opvang
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Blijvende groei in kwaliteit

Op 1 oktober 1994 opende Kinderdagverblijf De Kangoeroe haar eerste deuren. Aan de Schokker 2 in Huizen werden de eerste baby’s, dreumesen en peuters opgevangen door professionele leidsters waarvan een aantal nog steeds bij ons werkt.

We groeiden en op 15 juli 2000 werd onze tweede locatie aan het Floraplantsoen 1 geopend. Op deze ruime locatie is plek voor 46 kindplaatsen.

In het nieuwe gebouw aan de Landweg vonden we voor onze vestiging Schokker 2 een nieuw onderkomen met meer ruimte en een grotere tuin. Ook hier hebben we 46 kindplaatsen.

Bewuste keuze voor vier horizontale leeftijdsgroepen

Vandaag de dag kunnen we met trots zeggen dat De Kangoeroe twee mooie vestigingen heeft, met alle moderne voorzieningen die nodig zijn voor veilige en betrouwbare kinderopvang. Met de keuze voor vier horizontale leeftijdsgroepen onderscheiden we ons van de meeste andere kinderdagverblijven. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze indeling de optimale condities creëren voor uw kind om veilig en met veel plezier bij ons te zijn.

Als professioneel en gemotiveerd Kangoeroeteam staan wij klaar om uw kind sprongen te laten maken in zijn of haar ontwikkeling.

U bent welkom om kennis met ons te maken!

Het Kangoeroeteam

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact