https://www.dekangoeroe.nl/onze-opvang/ons-team/floraplantsoen
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Het team van het Floraplantsoen

Daniek Molenaar

In dienst sinds: 01 januari 2001

Waarom kinderopvang: De keuze voor kinderopvang ligt voor de hand, ik werk graag met kinderen! Het is een interessant en boeiend beroep. Elk kind ontwikkeld zich op z’n eigen manier en heel belangrijk, op z’n eigen tempo! Hoe mooi is het als je dit proces steeds weer van dichtbij mee mag maken.

Mijn passie ligt bij de baby’s, zo puur en eerlijk. Werken op een babygroep betekend niet alleen verzorgen, het begint met het vertrouwen winnen van de ouders!

Het dagritme bewaken, zodat de dag rustig, veilig en prettig verloopt. Observeren en stimuleren van de ontwikkeling en de ouders voorzien van de gevraagde informatie.

Kortom het is een leuk, dankbaar en afwisselend beroep!

Beaudine 

In dienst sinds:

Tamara Andriessen- Dercksen

In dienst sinds: 15 juli 1999

Waarom kinderopvang: Ik was als kind al dol op kinderen en had veel oppas adresjes. Als neefjes en nichtjes vroeger op bezoek kwamen, wilde ik wel op ze passen, lekker buiten spelen of met ze wandelen. Het stond dan ook al heel snel vast toen ik een opleiding moest kiezen, dat het de kinderopvang zou worden.

Na vele jaren bij de Kangoeroe ben ik nog steeds dol op mijn werk. Vindt het fijn om met kinderen te werken, ze iets mee te geven voor de toekomst en ze dingen te leren. En wat je ervoor terug krijgt is onbetaalbaar!

Roos Lim

In dienst sinds: 01 augustus 2007

Waarom kinderopvang: Dagelijks brengen ouders hun kinderen naar de Kangoeroe. Dat ik mag zorgen voor hun kostbaarste bezit vind ik super!

Dat de kinderen kunnen spelen en zich ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving vind ik belangrijk. Kinderen zijn eerlijk en zitten vol humor!

Als ik aan het einde van een dag spelen, knuffelen, verzorgen, liedjes zingen, boekjes lezen en dansen op muziek, een knuffel krijg en de kinderen tevreden weer met hun ouders mee naar huis zie gaan, dan geeft mij dat een voldaan gevoel.

Yvette van Oort

In dienst sinds: 01-01-2018

Waarom pedagogisch beleidsmedewerker: Ik vind kwaliteit & veiligheid erg belangrijk als het gaat om werken met kinderen. Kinderen moeten de mogelijkheid hebben om zichzelf te ontdekken en leren van hun omgeving. Daarnaast vind ik het erg interessant om de pedagogisch medewerkers op de werkvloer verder te laten ontwikkelen. Ik heb al enige werk ervaring met kinderen en als leidinggevende. Daarnaast werk ik ook als ambulant werker als ZZP’er bij een gezin thuis, hier begeleid ik een jongen die autistisch is.

Mariyam Hoozemans 

In dienst sinds: 01-10-2001 

Waarom kinderopvang: PASSIE

Passie is een gevoel wat in je zit.

Een talent waar je zelf verantwoordelijk voor bent en wat je tot uiting kan brengen. De liefde wat je uitdraagt in hetgeen wat je doet. Uitdraagt, door de kinderen te ondersteunen in de volgende stap in hun ontwikkeling. Het kind staat dus voorop. Als pedagogische medewerker ben je een "helper" voor de kinderen. 

En als één van de gezichten van de Kangoeroe is mijn PASSIE kort samengevat "beleving, bezieling & hart voor wat je doet".

En zeg nou zelf: Wat is er nou mooier om een kind weer te zien glimlachen,  nadat het gevallen is en het weer getroost en blij voelt??! Dat is hetgeen, waar je het allemaal voor doet...

Tamara de Jong           

                                      

In dienst sinds: 01 augustus 2009

Waarom kinderopvang: Mijn allereerste reden om in de kinderopvang te gaan is, omdat ik kinderen erg leuk vind.

Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn, met ze te spelen, knuffelen, gek doen en lachen. Dat geeft mij een goed gevoel en maakt mij erg blij!

Daarnaast vind ik het belangrijk en erg leuk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik geef kinderen een vertrouwd gevoel en stimuleer ze, zodat ze op een fijne en leuke manier kunnen oefenen om te leren en te groeien. Het is leuk om te zien dat kinderen steeds een stapje verder en wijzer worden.

  Iris beugelaar

In dienst sinds: 01 Juli 2020

Mijn naam is Iris Beugelaar en ik ben 26 jaar oud. Samen met mijn vriend en onze hond woon ik in Bussum, maar aankomende zomer verhuizen we naar Huizen. Ik ben gek op lezen, wandelen met de hond en het Waddeneiland Texel. Daar ben ik ieder jaar wel een week te vinden. Afgelopen jaar heb ik de studie HBO Ecologische

 Pedagogiek afgerond. Na 4 jaar als nanny, tijdens en na, mijn studie gewerkt te hebben is het tijd voor een nieuwe stap. Vanaf 1 juli start ik bij de Kangoeroe op het Floraplantsoen. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Talitha Spilt

In dienst sinds: 01 december 2014

Waarom kinderopvang: Ik wilde van kleins af aan al graag met kleine kinderen gaan werken. Dit omdat ik het erg leuk vindt om de kinderen te zien opgroeien van baby tot peuter en zo hun ontwikkeling kan volgen.

Je krijgt veel liefde van ze terug door een glimlach, een knuffel of van een peuter die tegen je zegt dat ze je lief vind. Door die kleine dingen maakt het werken in de kinderopvang zo leuk. Bij de Kangoeroe kan dit in een kleinschalige huiselijke sfeer waar je al snel alle kinderen binnen het kinderdagverblijf kent.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact