https://www.dekangoeroe.nl/onze-opvang/ons-team/landweg
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Het team van de Landweg

Anoek Ruijter

In dienst sinds: 01 juni 1997

Waarom kinderopvang: Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ze zijn zo lekker onbevangen en je krijgt er een hoop liefde van! Ook al zit je een dag niet zo lekker in je vel, als je op je werk zit, verdwijnt dat snel. 

Ariana Duraku 

In dienst sinds: 01 juni 2016

Waarom kinderopvang: Al heel vroeg wist ik dat ik het heel erg leuk vond om met kinderen te spelen. Toch had ik niet meteen gedacht dat ik zou kiezen om met kinderen te werken, vandaar dat ik eerst voor een andere opleiding had gekozen. Al snel wist ik dat dit niet was wat ik wilde en ben ik de opleiding spw gaan doen. Tijdens mijn eerste stage merkte ik al, jaa dit is wat ik wil! 

In mijn laatste jaar kwam ik bij de Kangoeroe terecht, een super mooie stageperiode en ik hoopte heel erg dat ik zou mogen blijven! 

Gelukkig was dit ook zo, ik ga nog steeds met heel veel plezier naar mijn werk toe. Af en toe lijkt het niet eens dat ik aan het werk ben, want je geniet zo van het spelen en verzorgen van de kinderen. 

Wat ik zo mooi vind aan de kinderopvang is de groei en de ontwikkeling die je ziet bij de kinderen, je bouwt zo'n mooie band op met de kinderen maar ook met de ouders. En het geeft je zo'n goed gevoel als de kinderen met een lach weer naar huis gaan!

Susanne Schipper

In dienst sinds: 01 april 2018

Waarom de kinderopvang: Ik heb altijd al met kinderen willen werken, dus de keuze voor de kinderopvang was niet moeilijk. Ik houd ervan om met kinderen te spelen, maar ook om hen iets te leren. Het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen vind ik heel belangrijk. En ik geloof dat wij ook weer heel veel van kinderen kunnen leren! Een kind stap voor stap zien groeien in zijn ontwikkeling, daar doe ik het voor.

Stefanie de Jong Klaver 

In dienst sinds juni 2017

Waarom kinderopvang: Ik vind het fijn om voor kinderen te zorgen en ze te vertroetelen. Het is bijzonder om deel te mogen maken van hun ontwikkelingen. Het is belangrijk om kinderen een warm en huiselijk gevoel te geven.  Ik heb geleerd dat werken met kinderen elke dag weer anders is, maar dat structuur, duidelijkheid en respect het belangrijkste is. Kinderen leren veel van elkaar en van ons als leidster. Omdat ik zelf moeder ben merk ik dat ik veel op mijn gevoel af ga. Het is zo leuk om kinderen te zien genieten, van de kleine dingen. Samen liedjes zingen, luisteren naar een verhaaltje, even wat extra aandacht. Van elke dag een leuke dag maken en hierbij zien dat kinderen het naar hun zin hebben. Tuurlijk is een kindje wel eens verdrietig of heeft het een moeilijke dag. Maar als je dan ziet, dat het met wat extra aandacht toch fijn kan spelen, geeft dit een goed gevoel. Het gaat hierbij om net even die extra aandacht, een aai over hun bol, een knuffel. Ook even de aandacht alleen voor het kind, met bijvoorbeeld een knutsel maken of vragen welk liedje wil jij horen? De aandacht voor de ouder is ook belangrijk, zodat deze zich gehoord voelt. Het voelt zo goed dat de ouder vertrouwen in ons heeft, om te zorgen voor hun kind. Kortom als de kinderen het naar hun zin hebben, heb ik dat ook. 

Romy Kos

In dienst sinds:

Yvette van Oort

In dienst sinds: 01 januari 2018

Waarom pedagogisch beleidsmedewerker: Ik vind kwaliteit & veiligheid erg belangrijk als het gaat om werken met kinderen. Kinderen moeten de mogelijkheid hebben om zichzelf te ontdekken en leren van hun omgeving. Daarnaast vind ik het erg interessant om de pedagogisch medewerkers op de werkvloer verder te laten ontwikkelen. Ik heb al enige werk ervaring met kinderen en als leidinggevende. Daarnaast werk ik ook als ambulant werker als ZZP’er bij een gezin thuis, hier begeleid ik een jongen die autistisch is.

Melissa Dercksen

In dienst sinds: 01 november 2007

Waarom kinderopvang: Ik heb gekozen voor het vak kinderopvang, omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Vroeger paste ik veel op bij kinderen uit onze straat en neefjes en nichtjes. Mijn zus Tamara werkte ook al wat jaartjes in de kinderopvang en merkte dat ik dat ook heel erg leuk vond. Ik ben toen de opleiding SPW gaan doen en heb mijn diploma gehaald. Sinds 2007 werk ik bij de Kangoeroe heb het heel erg naar mijn zin.

Ik wil de kinderen helpen en stimuleren in hun ontwikkeling en groei en ze liefde geven die ze nodig hebben. Het is ontzettend mooi en dankbaar werk. Kinderen kunnen je dag namelijk helemaal goed maken en dat is waar je het voor doet!

Chantal de Coo

In dienst sinds: 01 januari 2009

Waarom kinderopvang: Wat is het elke dag genieten van het werken met kinderen. De blije gezichtjes wanneer je iets leuks doet! De zorg bieden als ze je nodig hebben.

Blij zijn als ze je zien en respecteren om wie je bent. Het geeft voldoening als ze weer happy naar huis gaan na een gezellige dag op de Kangoeroe, waar ik een bijdrage aan lever.

Als ik zie dat ze het leuk hebben dan ben ik ook blij! Dat is namelijk waar je het voor doet. Een super leuke dag voor de kinderen maken, als hun papa en mama aan het werk zijn!!

Ilse Visser

In dienst sinds: 01 juli 2007

Waarom kinderopvang: Ik heb gekozen voor het vak kinderopvang, omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken.

Het helpen en stimuleren in een stukje van de ontwikkeling van de kinderen. De vrolijke gezichtjes en de lieve knuffels aan het eind van de dag, laten je zien dat je het daar voor doet!

Melanie van der Pluijm.

In dienst sinds: Juli 2018

Waarom kinderopvang: : Ik wist al vanaf jonge leeftijd dat ik altijd al wat met kinderen wilde gaan doen, wat precies wist ik alleen nog niet. Toen ik begon met mijn opleiding tot pedagogisch medewerker, kwam ik er achter dat ik dit vak zo leuk vind! Hoe leuk is het, dat elke dag die je werkt, de kinderen blij kan maken op jou eigen manier. Soms een activiteit en soms even lekker gek doen, maar ook een rustmoment om even te kunnen knuffelen. Ik geniet elke dag van de kinderen en hoop ze elke dag weer een leuke dag te bezorgen!

Josanne van Bijleveld

                                                        

In dienst sinds: December 2018

waarom kinderopvang: Kinderen staan in hun begin fase van het leven. Een fase waar in ze zo ontzettend veel leren, ontwikkelen en mee maken. Een mooi wit doek die elke dag weer een exrta kleurtje erbij krijgt en uiteindelijk een prachtig gekleurd schilderij wordt! Ik vind het geweldig om hier aan te mogen bijdragen. Ik geniet ervan om te zien hoe ze die ontwikkeling doorstaan! Daarom werk ik met kinderen!                                                Naast mijn functie als pedagogische medewerker draag ik ook bij aan de website en social media. 

Romy Lensink

In dienst sinds:

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact