https://www.dekangoeroe.nl/onze-opvang/onze-groepen
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Horizontale leeftijdsgroepen voor veel speelplezier

Het hanteren van horizontale leeftijdsgroepen is een bewuste keuze van De Kangoeroe. In groepen met kinderen op hetzelfde leeftijdsniveau kunnen wij de ruimte, het dagprogramma, het speelgoed en ander materiaal, en de activiteiten optimaal op elkaar afstemmen.

Onze pedagogische medewerkers kiezen gemotiveerd voor een bepaalde leeftijdsgroep. Zo bent u verzekerd van een pedagogische medewerker met kwaliteit en affiniteit voor de groep waarin uw kind zit.

Baby's

Een babygroep bestaat uit maximaal 9 kinderen per dagdeel in de leeftijd van 0-1 jaar. Per dagdeel zijn 3 pedagogische medewerkers aanwezig. De ruimte is intiem en warm ingericht met voldoende ruimte om al kruipend de omgeving veilig te verkennen.

Dreumesen

Een dreumesgroep bestaat uit maximaal 10 kinderen per dagdeel in de leeftijd van 1-2 jaar. Per dagdeel zijn 2 pedagogische medewerkers aanwezig. De ruimte is speels en uitdagend ingericht zodat de kleintjes de omgeving op hun eigen manier kunnen verkennen en veroveren.

Jongste peuters

In een jongste peutergroep is plek voor maximaal 12 kinderen per dagdeel in de leeftijd van 2-3 jaar. Per dagdeel zijn 2  pedagogische medewerkers aanwezig.

Oudste peuters

In een oudste peutergroep is plek voor maximaal 16 kinderen per dagdeel in de leeftijd van 3-4 jaar. Per dagdeel zijn 2  pedagogische medewerkers aanwezig.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact