https://www.dekangoeroe.nl/onze-opvang/onze-groepen/_325____NL
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Horizontale leeftijdsgroepen voor veel speelplezier

Het hanteren van horizontale leeftijdsgroepen is een bewuste keuze van De Kangoeroe. In groepen met kinderen op hetzelfde leeftijdsniveau kunnen wij de ruimte, het dagprogramma, het speelgoed en ander materiaal, en de activiteiten optimaal op elkaar afstemmen.

Onze leidsters kiezen gemotiveerd voor een bepaalde leeftijdsgroep. Zo bent u verzekerd van een leidster met kwaliteit en affiniteit voor de groep waarin uw kind zit.

Baby's

Een babygroep bestaat uit maximaal acht kinderen per dagdeel in de leeftijd van 0-1 jaar. Per dagdeel zijn twee leidsters aanwezig. De ruimte is intiem en warm ingericht met voldoende ruimte om al kruipend de omgeving veilig te verkennen.

 

Dreumesen

Een dreumesgroep bestaat uit maximaal tien kinderen per dagdeel in de leeftijd van 1-2 jaar. Per dagdeel zijn twee leidsters aanwezig. De ruimte is speels en uitdagend ingericht zodat de kleintjes de omgeving op hun eigen manier kunnen verkennen en veroveren.

Jongste peuters

In een jongste peutergroep is plek voor maximaal twaalf kinderen per dagdeel in de leeftijd van 2-3 jaar. Per dagdeel zijn twee leidsters aanwezig.

 

Oudste peuters

In een oudste peutergroep is plek voor maximaal zestien kinderen per dagdeel in de leeftijd van 3-4 jaar. Per dagdeel zijn twee leidsters aanwezig.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact
Desktop versie