https://www.dekangoeroe.nl/oudercommissie/leden
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Graag willen we ons aan jullie voorstellen.

 

 

Kwaliteitszorg Landweg

 

Mijn naam is Heleen Janssen, getrouwd met Wouter en moeder van Florian (6 maanden). Florian gaat 3 dagen per week naar locatie de Landweg. Om meer betrokken te raken bij de opvang heb ik me aangemeld bij de oudercommissie. Daarnaast wil ik als kwaliteitsadviseur (werkzaam in een ziekenhuis) natuurlijk ook weten hoe De Kangoeroe met alle kwaliteitseisen omgaat. 

Groet heleen

 

 
 

Voorzitter Floraplantsoen

Ik ben Mandy, moeder van Sofie van 5 en Hugo van 4 maanden. Sofie is geen onbekende bij de Kangoeroe, zij is hier jaren met veel plezier geweest. Met de geboorte van onze zoon en inmiddels een hoop ervaring rijker denk ik nu een waardevolle bijdrage te kunnen leveren en wil ik graag meedenken over de kwaliteit en het beleid van de Kangoeroe.

Voor mijn werk zoek ik de juiste KPI's en sturen we op resultaat en verbetering. Bij de oudercommissie van de Kangoeroe is het beste resultaat gelukkige kinderen EN ouders. De oudercommissie mag bij de Kangoeroe spreken voor de belangen van alle ouders en kinderen zodat de opvang goed geregeld en plezierig is. Stuur daarom vooral je vragen en opmerkingen naar ockangoeroe@gmail.com

 

 

 

Secretaris Floraplantsoen

Mijn naam is Annemarie Schaap. Ik ben getrouwd met Henk en samen zijn wij de trotse ouders van Joël (3,5 jaar) en Quinten (1). Joël en Quinten gaan met veel plezier 2,5 dag per week naar locatie Floraplantsoen.

Het lijkt mij erg leuk om een steentje bij te kunnen dragen aan het behouden van dit plezier en het verder verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening van de Kangoeroe. En zo ook meer betrokken te kunnen zijn op deze belangrijke plek voor onze kids!

In mijn werk als projectleider binnen een ziekenhuis ben ik voornamelijk bezig om, samen met anderen, processen te optimaliseren om zo de kwaliteit van zorg en dienstverlening, tevredenheid en bedrijfsvoering te verbeteren. Hierbij is altijd een belangrijk onderdeel wat de klant ervan vindt/denkt en veranderingen voor hen betekent. Bij de Kangoeroe zijn dit onze kinderen (en wij als ouders). Mooi om te zien dat binnen de Kangoeroe hier ook aandacht aan wordt gegeven middels een oudercommissie.

Jullie input is hierbij erg van belang. Laat het vooral aan mij/ons weten wanneer er ideeën en verbetersuggesties zijn die wij kunnen inbrengen. Ik kijk uit naar het samenspel tussen de OC en medewerkers van de Kangoeroe!

 

 

Voorzitter Landweg 

Ik ben Fabiola Torres Barrera. Ik ben getrouwd met Rogier Deen. Ik ben een gelukkige moeder van Jasmijn (16 maanden) en Berend (4 jaar). Jasmijn gaat twee dagen per week naar De Kangoeroe locatie Landweg. Berend gaat nu naar school, maar heeft 2 jaar op de Kangoeroe locatie Landweg gezeten. Per mei 2018 ben ik gevraagd om lid te worden van de oudercommissie. Ik hoefde hier niet lang over na te denken… Als lid van de oudercommissie hoop ik meer betrokken te zijn bij de opvang van mijn dochter. Daarnaast hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan de kwaliteit en beleid binnen de Kangoeroe.  Ik vind het leuk om mee te denken en oplossingen te creëren voor verbeteringen. Tenslotte hoop ik dat de verbinding van de ouders en de Kangoeroe te kunnen optimaliseren. Heb je nog vragen en/of opmerkingen voor de oudercommissie? Spreek me aan of mail me naar ockangoeroe@gmail.com.  

Kwaliteitzorg Floraplantsoen
Mijn naam is Joppe Hillebrand, getrouwd met Carlijn Hillebrand en vader van Isabelle (anderhalf) die drie dagen per week naar het Floraplantsoen gaat. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als inkoper vers voor een horeca groothandel. Mijn liefde voor (goed) eten en drinken uit zich niet alleen op werk, ook thuis sta ik graag achter het fornuis. Ook voor Isabelle zijn mijn vrouw en ik vanaf jongs af aan al erg bezig met haar (gezondere) voeding. Als lid van de oudercommissie wil ik mij graag hard maken voor gezondere alternatieven voor alle leeftijden.
 

Secretaris Landweg

Mijn naam is Yvonne Sponselee-van Tuil. Ik ben moeder van Quinn (1,5), die 2 dagen per week met veel plezier naar de Landweg gaat. Sinds mei 2018 ben ik lid van de oudercommissie. Ik vind het fijn om betrokken te zijn en mee te kunnen denken over allerlei zaken die spelen op het kinderdagverblijf.
Natuurlijk willen we alle ouders zo goed mogelijk vertegenwoordigen, dus spreek ons vooral aan als je vragen of opmerkingen hebt! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact