https://www.dekangoeroe.nl/oudercommissie/leden/_383____NL
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

 

Graag willen we ons aan jullie voorstellen.

 

 

 

Voorzitter Floraplantsoen

Mijn naam is Kim van Mook, getrouwd met Bart en moeder van Faye (bijna 4 jaar) en Dani (2 jaar). Toen er een plekje vrij kwam in de oudercommissie, heb ik mij direct opgegeven. Ik ben graag betrokken bij de opvang van onze kinderen, heb zelf lang geleden in de kinderopvang gewerkt, nu als maatschappelijk werker uitvoerend en tevens een stukje als beleidsmaker. Wat mij, naast de kwaliteitscontrole en de adviesfunctie erg belangrijk lijkt, is de verbinding maken en houden tussen de Kangoeroe en ouders. Dus mocht je een vraag voor de oudercommissie hebben, spreek me gerust aan of mail naar ockangoeroe@gmail.com.

 
 

Kwaliteitszorg Floraplantsoen

Ik ben Mandy, moeder van Sofie van 5 en Hugo van 4 maanden. Sofie is geen onbekende bij de Kangoeroe, zij is hier jaren met veel plezier geweest. Met de geboorte van onze zoon en inmiddels een hoop ervaring rijker denk ik nu een waardevolle bijdrage te kunnen leveren en wil ik graag meedenken over de kwaliteit en het beleid van de Kangoeroe.

Voor mijn werk zoek ik de juiste KPI's en sturen we op resultaat en verbetering. Bij de oudercommissie van de Kangoeroe is het beste resultaat gelukkige kinderen EN ouders. De oudercommissie mag bij de Kangoeroe spreken voor de belangen van alle ouders en kinderen zodat de opvang goed geregeld en plezierig is. Stuur daarom vooral je vragen en opmerkingen naar ockangoeroe@gmail.com

 

 

 

Kwaliteitszorg Landweg  

Mijn naam is Heleen Janssen, getrouwd met Wouter en moeder van Florian (6 maanden). Florian gaat 3 dagen per week naar locatie de Landweg. Om meer betrokken te raken bij de opvang heb ik me aangemeld bij de oudercommissie. Daarnaast wil ik als kwaliteitsadviseur (werkzaam in een ziekenhuis) natuurlijk ook weten hoe De Kangoeroe met alle kwaliteitseisen omgaat. 

Groet heleen

 

 

Kwaliteitszorg Landweg 

Ik ben Fabiola Torres Barrera. Ik ben getrouwd met Rogier Deen. Ik ben een gelukkige moeder van Jasmijn (16 maanden) en Berend (4 jaar). Jasmijn gaat twee dagen per week naar De Kangoeroe locatie Landweg. Berend gaat nu naar school, maar heeft 2 jaar op de Kangoeroe locatie Landweg gezeten. Per mei 2018 ben ik gevraagd om lid te worden van de oudercommissie. Ik hoefde hier niet lang over na te denken… Als lid van de oudercommissie hoop ik meer betrokken te zijn bij de opvang van mijn dochter. Daarnaast hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan de kwaliteit en beleid binnen de Kangoeroe.  Ik vind het leuk om mee te denken en oplossingen te creëren voor verbeteringen. Tenslotte hoop ik dat de verbinding van de ouders en de Kangoeroe te kunnen optimaliseren. Heb je nog vragen en/of opmerkingen voor de oudercommissie? Spreek me aan of mail me naar ockangoeroe@gmail.com.  

   

Kwaliteitszorg Landweg

Mijn naam is Yvonne Sponselee-van Tuil. Ik ben moeder van Quinn (1,5), die 2 dagen per week met veel plezier naar de Landweg gaat. Sinds mei 2018 ben ik lid van de oudercommissie. Ik vind het fijn om betrokken te zijn en mee te kunnen denken over allerlei zaken die spelen op het kinderdagverblijf.
Natuurlijk willen we alle ouders zo goed mogelijk vertegenwoordigen, dus spreek ons vooral aan als je vragen of opmerkingen hebt! 

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact
Desktop versie