https://www.dekangoeroe.nl/praktische-info/algemene-voorwaarden
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Algemene Voorwaarden voor plaatsing van uw kind

Voor plaatsing op De Kangoeroe van uw zoon of dochter gelden standaard regels die belangrijk zijn voor u en voor ons. Een aantal vindt u terug op de betreffende pagina’s van deze website, maar we zetten de belangrijkste regels hier ook nog eens voor u op een rijtje.

De volledige Algemene Voorwaarden voor plaatsing kunt downloaden als pdf.

Aanmelden

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Broertjes en zusjes van kinderen die al een plek bij ons hebben, en kinderen van personeel krijgen voorrang. Mocht u na uw aanmelding om wat voor reden dan ook geen gebruik meer willen maken van uw inschrijving, dan vragen wij u dit tijdig aan ons door te geven.

Dagdelen

De Kangoeroe hanteert een minimum van twee dagdelen en een maximum van tien dagdelen per week, per kind. De dagdelen lopen van 7.30 uur tot 13.00 uur en van 13.00 uur tot 18.30 uur.

Eten en drinken

De Kangoeroe verzorgt de broodmaaltijd, het fruit en de tussendoortjes voor de kinderen inclusief drinken. De babyvoeding (in flessen) moet u zelf verzorgen, net als de eventuele dieetproducten in geval van een voedselallergie. Wij verwachten dat uw kind thuis heeft ontbeten.

In de babygroep volgen wij het individuele voedingsschema van uw kind. Wanneer uw kind naar de dreumesgroep gaat, krijgt het daar een broodmaaltijd als lunch. Zet op de flessen en voedingscontainers duidelijk de naam van uw kind om verwarring te voorkomen.

 

Ophalen van uw kind

Kinderen kunnen alleen worden opgehaald door hun ouders/verzorgers, tenzij heel duidelijk met de leiding is afgesproken dat iemand anders ze komt ophalen.

Ziekte

Als uw kind ziek wordt op De Kangoeroe, bellen wij u als ouder/verzorger en overleggen met u wat het beste is voor het welzijn van uw kind. Als we merken dat het snel slechter gaat, vragen we u uw zoon of dochter op te halen. Ook als er besmettingsgevaar is (waterpokken, oogontsteking, krentenbaard) vragen wij u uw kind op te halen.

Ter bescherming van uw eigen kind en alle andere kinderen op De Kangoeroe verwachten wij dat u uw zoon of dochter tijdig inent tegen de gebruikelijke kinderziektes.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact