https://www.dekangoeroe.nl/praktische-info/plaatsing-en-wachtlijst
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Schrijf uw kind tijdig in

Voor een plaats op een van onze vestigingen vult u een inschrijfformulier in. Zodra wij het formulier hebben ontvangen, krijgt u een bevestiging van inschrijving.

De Kangoeroe houdt zich aan het maximum aantal kinderen per groep. U mag uiteraard op het inschrijfformulier aangeven welke vestiging uw voorkeur heeft. Het kan voorkomen dat wij op de locatie van uw voorkeur geen plek hebben, maar wel op onze andere vestiging. U bent niet verplicht om daar dan gebruik van te maken.

Ruimte om te wennen

Circa drie weken voor plaatsing bellen wij u om een wen-afspraak te maken. Bij een wen-afspraak geven we uitleg over de groep en bespreken we het slaap- en eetritme van uw zoon of dochter.

Wennen is voor u en uw kind de kans om rustig -in eerste instantie dus voor maar een paar uurtjes- aan de nieuwe situatie te wennen. U krijgt op dat moment uitleg en de benodigde informatie en wij kunnen zien en ervaren hoe uw kind op de situatie reageert. Ook voor onze leidsters is het wenmoment een prettige mogelijkheid om persoonlijk met u kennis te maken en te horen hoe uw kind het liefst slaapt, wat de gewoontes zijn en hoe wij uw kind het beste kunnen troosten als dat nodig is.

Als het nodig is, kunnen we nog een wenafspraak inplannen, maar in onze ervaring is dit meestal niet nodig.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact