https://www.dekangoeroe.nl/skippy/floraplantsoen/2017/sep
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Skippy gaat logeren bij... Sep

Lieve Skippy,

Knettertrots was ik dat je mee ging naar mijn huis. Ik liet je dan ook aan iedereen zijn. Aan mij papa, mama, broer, zus en zelfs aan de zwanenfamilie in de sloot naast onze tuin. Maar daarna bedacht ik me dat we elkaar eigenlijk nog niet zo goed kennen en moest ik even afstand nemen. Nu schijnt dat in de beste relaties voor te komen dus ik maakte mij geen zorgen. Ik richtte mijn aandacht dan ook op dingen die ik leuk vind, zoals voetballen (niet met mama, die kan er niks van dus dan win ik altijd) en tuinieren. Dat laatste heb ik van mijn vader die kan ook uren lang met aarde en plantjes bezig zijn.

Enfin in het weekend dat jij bij mij was mocht ik mijn zelf gezaaide moestuintjes in een echt grote plantenbak zetten. Inmiddels had ik je trouwens al naar mijn slaapkamer verhuisd (tot zaterdag bleef je beneden, aan tafel) dus dat ging de goede kant op. Maar toen, een dag later gebeurde het: ik lag in mijn slaapzak in bed en riep mijn mama. Die slaapzak moest uit! Bijna 4 jaar sliep ik in een slaapzak, maar ineens besloot ik het is tijd, tijd voor een 'grote jongens' deken. Met draakjes erop. "Daaaag Slaapzak!" En welkom Skippy want jij was inmiddels een stuk vertrouwder en ook een grote jongen. Lekker samen onder de deken dus!

En nu, nu is onze week om. Nu is bijna mijn Kangoeroetijd om. Nog even blijf ik, tot de zomervakantie. Maar daarna spring ik naar de Springplank. Naar de grote jongens school (oké, ook voor grote meisjes) 

Dag lieve Skippy, dag fijne Kangoeroe, dag kindjes, dag liefste juffies, ik kom zeker nog eens een knuffel brengen.

Liefs van Seppie (en de papa en mama van Sep natuurlijk)

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact