https://www.dekangoeroe.nl/skippy/floraplantsoen/2018/cas
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Skippy gaat logeren bij... Cas

De avonturen van Skippy & Cas

Vandaag, 8 februari mag Skippy mee logeren. Mama had hem al thuis en na de kindjes bij thuiskomst kreeg hij een dikke knuffel van Cas. Gelijk onafcheidelijk. Skippy doet met alles mee. Zelfs rolschaatsen! Dat was leuk! Maar ook wel een beetje spannend...

9 februari, eerste nacht heerlijk geslapen bij Cas. Vanmorgen al lekker knuffelen en spelen. Daarna op de fiets en koud was het. Cas was zijn handschoenen vergeten, gelukkig was je mee en kon hij zijn handen opwarmen in jouw buideltje!

10 februari: Cas gin naar zij nneefje in Amsterdam met de trein en de bus, niet zo leuk maar we zijn je vergeten. 

Vandaag 11 februari, Cas gaat naar zijn andere neefje met de bus! Dus vandaag ging je gelukkig mee. Super leuk in die grote bus! We kijken hoe de buschauffeur alles doet.

Maandagochtend, af en toe gaan we met ontbijt picknicken, zo ook vandaag met alle knuffelvrienden de verjaardag van Leeuw gevierd met een liedje en cadeautjes. Super feest!!

Dinsdag was Cas bij de kindjes, Skippy bij mama.

Woensdag 14 februari, opa en oma zijn er. Cas, Skippy en opa gingen naar de speeltuin. Schommelen, glijden en met Cas vallen maar dat was niet zo erg. We nemen Skippy de hele dag mee, naar de bieb, logopedie en knutselen.

Het was heel erg leuk deze week. Helaas gaat Skippy morgen weer naar de kindjes. Bedankt Skip!

Dikke knuffel, Cas

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact