https://www.dekangoeroe.nl/skippy/landweg/2016/emerson-en-ayrton
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Skippy gaat logeren bij... Emerson en Ayrton

Hallo lieve jongens en meisjes,

Wat ontzettend leuk dat wij Skippy meekregen. Tja, wij hadden wel even ruzie over wie de koffer naar huis mocht meetrekken. Maar het is gelukt. Emerson mocht de koffer trekken en daarna mocht Skippy bij Ayrton slapen. Ayrton heeft de tanden gepoetst van Skippy. En Emerson heeft het haar geborsteld.

Tja, het wordt wel even wennen want op de creche waren we altijd samen. En op onze nieuwe school zitten we in een aparte klas. Maar ja, wij zijn ook zo stoer, dat lukt ons wel. Ja, een nieuwe school mag je zeker spannend vinden, dat heeft toch iedereen. Maar het is zeker ook leuk. Onze grote broer Edgar zit ook al op school en die zegt dat het altijd heel leuk is. We zijn deze week al gaan wennen en dat was heel spannend. Maar ze hebben daar zo veel om mee te spelen, dat we dat al snel vergaten.

Skippy heeft het heel leuk gehad bij ons. We mochten van papa de racebaan in onze kamer zetten dus Skippy heeft ook meegekeken. En we zijn met z'n allen naar de dierentuin geweest. Dat was super leuk. We hebben helaas geen andere kangoeroes gezien, maar wel lekker frietjes gegeten!

Helaas zaten er geen kleertjes meer in de koffer, maar Skippy mocht bij Ayrton in z'n jas als hij het te koud had.

We vonden het super op de Kangoeroe, maar nu zijn we klaar voor de echte school.

Dank jullie wel en misschien tot ziens!!

Liefs, Emerson en Ayrton

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact