https://www.dekangoeroe.nl/skippy/landweg/2017/berend
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Skippy gaat logeren bij... Berend

Op donderdag 20 juli mocht Skippy met Berend mee naar huis om te logeren! Wat een feest zeg... Want Berend had zich al weken verheugd op het logeer partijtje. Als eerste werd het koffertje uitgepakt en iedereen moest kennis maken met Skippy. Berend heeft heel goed gezorgd voor Skippy. Elke ochtend werd Skippy gewassen, omgekleed, gekamt en zijn tanden werden gepoetst. Berend nam de verzorging van heel serieus en Skippy was daarom heel blij dat hij mocht komen logeren...

De eerste avonden sliep Skippy op het nachtkastje maar dat vond Berend toch geen goed plekje. De laatste nachten sliep Skippy dan ook op het cars kleed en hij sliep heerlijk!

Skippy heeft heel veel gedaan met Berend. Dat was altijd dolle pret. Skippy en Berend zijn nog naar de kapper gegaan... en hun haartjes zijn mooi geknipt.

En als Berend geen zin had in Skippy dan past zusje Jasmijn op hem

Skippy ging overal mee naar toe!

Van de glijbaan, op de fiets, in de auto achter het stuur, naar de bibliotheek om een boekje uit te zoeken en lekker met Skippy gespeeld!

Na zoveel gedaan te hebben is Skippy wel heel erg moe. Na uitgerust te hebben is het 't aan iemand anders de beurt om samen met Skippy leuke dingen te beleven. We hebben samen een hele leuke tijd gehad Skippy! Maar je gaat nu weer terug naar de Kangoeroe. Bedankt Skippy voor de leuke tijd!

Dikke knuffels van Berend

 

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact