https://www.dekangoeroe.nl/skippy/landweg/2017/jesse/_539____NL
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Skippy gaat logeren bij... Jesse

Eindelijk was het dan zover! Skippy mocht komen logeren! Jesse zorgde thuis gelijk voor een stoeltje aan tafel zodat Skippy iedere maaltijd kon meegenieten! Skippy vond vooral de nasi heerlijk!

Op woensdag gingen we met zijn alle (ook Skippy natuurlijk) bij vriendinnetjes Isis en Reva langs, die waren op de camping. Jesse ging met Skippy en Reva in de tent spelen, was heel gezellig!

Op vrijdag gingen we alweer wat leuks doen! Naar.. Sprookjeswonderland! Skippy keek zijn ogen uit bij de kabouters, sprookjes en speeltuin. Ook mocht hij mee in de auto, op het paardje en in de trein. Alleen bij de dobberbootjes bleef Skippy bij Feline aan de kant. Kangoeroe's houden niet van water.

Bij sprookjeswonderland waren ook heel veel andere dieren en ook andere kangoeroe's. Skippy was helemaal blij en sprong bijna over het hek! Gelukkig vond hij het bij Jesse gezelliger en ging hij fijn weer mee naar huis.

Zaterdag was Skippy zo moe dat hij lekker in bed mocht blijven. Zondag hebben we met zijn alle gewandeld naar de piratenboot op het strand. 's Middags kwamen Rozan en Niek nog fijn spelen met Skippy en Jesse en Feline in de achtertuin. Skippy houd niet zo van de zandbak hij ging goed kijken vanaf het speelkleed.

Jesse vond het echt super gezellig dat Skippy heeft mogen logeren! Hij heeft iedere dag netjes zijn tanden gepoetst en deed gezellig met alles mee.

Bedankt Skippy voor de leuke week! En veel plezier op de Kangoeroe en bij de andere kindjes!

Dikke knuffel, Jesse

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact
Desktop versie