https://www.dekangoeroe.nl/skippy/landweg/2017/veerle
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Skippy gaat logeren bij... Veerle

HOERA! Skippt komt logeren! Veerle kwam heel enthousiast thuis met een mooi rood koffertje. Wat zou er allemaal inzitten? Samen met zusje Juliette wordt de koffer gelijk uitgepakt. Wauw! Skippy zit in de tas, en hij mag blijven logeren! Veerle vindt dit heel leuk en begint lekker met Skippy te knuffelen. Oei, dat wilt Juliette ook wel. Skippy heeft aan aandacht geen gebrek gehad. We hebben ook gelijk het boekje van 'kleine huppel' gelezen. Veerle is ook al twee keer wezen wennen op de basisschool. Dat vond ze heel leuk en vertelde Skippy alle verhalen.

Wat een verrassing dat Skippy een klein baby'tje heeft gekregen. Veerle kon heel goed voor het baby'tje zorgen want Veerle heeft pas een klein zusje gekregen. Dus niet alleen Skippy is verwend maar ook de baby. Flesje, schone luier allemaal geen probleem. Skippy heeft samen met Veerle in bed geslapen, geschilderd en gewandeld in de wandelwagen. 

Helaas mag Skippy nu weer terug naar de lieve juffies. We hopen dat Skippy bij de volgende logeerpartij weer een hele leuke week tegemoet gaat. We hebben van je genoten Skippy!

Liefs, Veerle

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact