https://www.dekangoeroe.nl/skippy/landweg/2018/daan
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Skippy gaat logeren bij... Daan

Lieve Skippy,

Donderdagmiddag 21 december kwam je met Daan mee naar huis om bij ons te komen logeren. Maar omdat de papa van Daan thuis niks van Skippy wist/snapte heb je de eerste nacht in Daans tas geslapen, was wat krap.... maar verder lekker geslapen.

Vrijdag ging Daan en Roos nog een dagje bij de kindjes op het kdv spelen. Van Daan mocht Skippy niet mee, hij was veel te bang dat Skippy moest blijven en niet meer mocht komen logeren. Dus Skippy heeft samen met pop en hondje op Daan gewacht.

Zaterdag 23 december hadden we een vervroegd kerstdiner aan mama's kant van de familie. Bij ome Reind, tante Bianca, Lucas en Esmee. De rest van de familie kwam natuurlijk ook gezellig. Skippy mocht de zilverkleurige stropdas van Daan lenen, want Daan had ook een stropdas om. We hebben heerlijk gegeten.

Zondag 24 december hebben we lekker uitgeslapen en een film gekeken van Brandweerman Sam en 's middags lekker gewandeld bij kasteel Groeneveld. Er stonden hele mooie kerstbomen.

Maandag 25 december 1e kerstdag lagen er cadeautjes onder de boom en daarna een lekker kerstontbijt. Ook Skippy heeft heerlijk mee gegeten! 's Middags even een frisse neus gehaald bij de kerststal hier in huizen. Ze hebben daar 2 echte schapen en een ezel, deze waren het leukst. Nog even lekker in de speeltuin, die schommel is echt leuk je kan er met zijn allen in.

Dinsdag 26 december 2e kerstdag hadden we kerstdiner aan papa's kan van de familie bij oom Peter, tante Linda, Benjamin en Isabelle. Maar de rest van de familie was er ook gezellig. Daan en Skippy hebben weer heerlijk zitten eten!

Woensdag 27 december uiteten geweest bij de Ikea.... Nee grapje mama wilde een kast hebben/kopen voor Roos op haar kamer.

Donderdag 28 december zijn we lekker naar dierenpark Amersfoor geweest samen met vriendjes Rens en Feline. We hebben die familie van Skippy helaas niet gezien..

Lieve Skippy we vonen het erg leuk dat je bij ons kwam logeren en helemaal gezellig met de kerstdagen! Ik ga jou, de kindjes en juffies wel missen straks, gelukkig mag ik nog 2 dagen komen spelen.

Liefs en een dikke knuffel van Daan

 

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact