https://www.dekangoeroe.nl/skippy/landweg/2018/sara
 

Bij De Kangoeroe spring je vrolijk door de dag

Skippy gaat logeren bij... Sara

 

Maandag 8 januari

Joepie, eindelijk is het dan zover. Juf Tamara vertelt dat Skippy de hele week bij Sara mag logeren. Wat is Sara ontzettend gelukkig. Na een dag wachten in Sara's mandje mag hij dan 's middags toch eindelijk mee naar buiten. Koud is het wel, dus we pakken Sara en Skippy goed in op de fiets. Thuis wordt het grote nieuws van de logé direct aan zus Veerle en broers Thijmen en Pepijn verteld. Skippy ziet zijn oude maatjes weer terug. Het is de 4e keer da Skippy bij ons mag logeren. Wat een feest! Skippy wordt meteen goed verzorgd door Sara.

Dinsdag 9 januari

Vandaag gaat Sara weer naar de Kangoeroe toe. Skippy moet persé met Sara mee, want ze wijken geen seconde van elkaars zijde af. Juf Chantal, Sara en Skippy zwaaien mama gezellig uit. een leuke dag op de groep volgt. 's Middags mag Skippy mee naar de atletiekbaan waar Sara's zus en broers gaan trainen. Skippy mag aan de etenstafel niet ontbreken. Skippy blijkt, net als Sara dol te zijn op rauwe paprika.

Woensdag 10 januari

In de ochtend mogen Sara en Skippy naar tante Barbara toe omdat broer Thijmen naar het ziekenhuis moet. Het wordt een fijne ochtend waarbij heerlijke koekjes gebakken en opgesmikkeld zijn.

Donderdag 11 januari

Op donderdag passen oma Chtrista en opa Jos op Sara en nichtje Elif (die bij de jongste peuters zit). Skippy heeft vandaag dus het geluk dat hij door 2 dames geknuffeld en verwend wordt. En er wordt ook nog een flinke wandeling door de wijk gemaakt.

Vrijdag 12 januari

Oh oh in de auto naar de supermarkLidl ontdekken we dat we Skippy thuis hebben achter gelaten. Helamaal alleen met de cavia's Frankie en Fredje. Nou ja, even een momentje rust in dit drukke gezin is vast erg welkom voor Skippy. 's Middags wordt Skippy getrakteerd op een ritje in het mandje van de loopfiets van Sara. Sara's broers en zus moeten opgehaald worden van de Springplankschool. Er komen 3 grote jongens met ons mee om te spelen. Dat vindt Skippy wel een beetje druk, maar Sara kijkt er niet van op.

Zondag 14 januari

Eindelijk een dag een hele lege agenda. Heerlijk! Dat betekent gezellig met het hele gezin thuis. Uitslapen, uitgebreid ontbijten, spelletjes spelen, boekjes lezen en spelen.

's Middags zwaaien we paps uit. Die moet weer de hele week in Duitsland werken en komt zaterdag pas weer terug. Jij vindt dat niet fijn, maar het is niet anders en gelukkig maar een tijdelijk iets. En gelukkig lijkt papa met Skype, video bellen en what's app toch best dichtbij.

Lieve Skippy,

Wat hebben wij de afgelopen jaren genoten van de logeerweken met jou. En wat zullen we je ontzettend gaan missen. Helaas is dit de laatste keer dat je bij ons kwam logeren. Alle kindjes zijn nu groot genoeg voor de basisschool. Na 10 jaar achter elkaar bij de crèche rondgelopen te hebben, voelt het afscheid wel wat raar. We sluiten hier bij de Kangoeroe echt een fase af. Allemaal heel erg bedankt voor de mooie jaren die jullie de kinderen en ons gegeven hebben bij de Kangoeroe. We wensen jullie al het goeds van de toekomst.

André, Martine, Thijmen, Pepijn, Veerle en Sara

 

 

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact